Type gerecht: Tussendoor

Borreldadels

Al van jongs af aan ben ik een echte zoetekauw. Snoep, daar kun je me altijd voor wakker maken. Van zoutige drop tot mierzoete banaantjes: ik vind het lekker. Tot toch wel redelijk duidelijk werd dat suiker mij juist veel klachten bezorgt. Het heeft even geduurd voordat ik dit wilde accepteren, maar uiteindelijk eet ik nu bijna geen snoep meer. Dan komt er natuurlijk wel compensatiedrang om de hoek kijken. De zin in iets zoetigs blijft zo af en toe wel gewoon bestaan.

Lees verder

Bounty-yoghurt met druiven

In steeds meer restaurants, koffietentjes en andere hotspots kun je tegenwoordig yoghurt bestellen. Heerlijk, tentjes waar je van begin tot eind je eigen gerechtje kunt samenstellen zodat je precies weet wat je eet. Van de keuze van de yoghurt tot de keuze van verschillende toppings en fruit – heerlijk!

Lees verder

Koffiekoekjes

Koffie, daar kun je me echt op elk moment voor wakker maken. En mee wakker houden 😉 Wel merk ik dat hoe meer koffie ik drink, hoe meer koffie ik wil. Om die reden ben ik aan het proberen wat minder koffie te drinken, want een dagje zonder kon ik eerst echt niet. Kennelijk blijft de zin in de koffiesmaak toch wel, want nu ga ik maar bakken met koffie.

Lees verder